Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Gmail Android Uygulamasında Çoklu Hesap Açmak

Kısaca Gmail’in Android uygulamasına değinmem gerekirse;google bu uygulamasında da sadelikten ödün vermemiş ,uygulama bilgisayarınızda Gmail kullanım hissini aratmayacak derecede işlevsel ve kullanımı kolay.
Uygulamanın en sevdiğim özelliklerinden birisi senkronize ettiğinizde yeni mail gelip gelmediğine dair anlık olarak kontrol etmesi ve her yeni mail geldiği anda uygulamanın tıpkı telefonunuza bir SMS gelmesi gibi bildirmesi. Bu sayede başta ben gibi maillerine oldukça önem veren herkes için tavsiye edebileceğim bir uygulama.
Gmail Android Uygulaması İndir ( Google Play )
Şimdi gelelim asıl konumuza,gmail uygulamasına çok sayıda gmail hesabı eklenebiliyor,çoğu kişi uygulamanın ayarlar kısmından eklenebileceğini düşündüğü için muhtemelen ekleyemiyor.
   Öncelikle Android İşletim sistemli telefonumuzun;ana ekranından ayarlar kısmını açıyoruz. ( Ayarlar kısmını açmak telefona göre değişmekte olup sağ veya butona/tuşa basılarak açılmaktadır. )
                                                Ekrana gelen seçeneklerden Sistem Ayarları’nı seçiyoruz.
Gmail Android Uygulamasında Çoklu Hesap Açmak

En üste sağ kısımda bulunan Tüm Ayarlar‘ı seçiyor ve Hesaplar kısmından ”Hesap Ekle” seçeneğini seçiyoruz.
Karşımıza çıkan seçeneklerden Google seçeneğini seçerek Mevcut Hesap kısmından yeni gmail hesabınızın adres ve şifre bilgilerini doğru ve eksiksiz bir şekilde girerek ekliyoruz.
Ekleme işlemi sonrasında eğer senkronize işlemi yapmazsanız mail geldiğinde bildirim almazsınız vakit buldukça kontrol etmeniz gerekir. Ekleyeceğiniz tüm maillere senkronize işlemi yaparsanız.Herhangi bir mail hesabınıza mail geldiği an bildirim alırsınız.Ayrıca her senkronize yaptığınız Google hesabınıza verileriniz yedeklenmektedir.

"Gmail Android Uygulamasında Çoklu Hesap Açmak" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir