Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Bilgisayarınız Yavaş mı Kopyalıyor Çözümü Burada !

 Merhaba arkadaşlar sizlere bu yazımda uzun zamandır kullanmakta olduğum ve vazgeçilmezlerim arasında olan TeraCopy programına ve özelliklerine değineceğim.

Çoğunuzun bilgisayarından ya da işletim sisteminden kaynaklı bir takım eksiklikler ve sorunlar sebebiyle bilgisayarınız yavaş kopyalama yapıyor.Bir çok alanda çok fonksiyonu olan ve özel ayarlar/seçenekler sunan windows kopyalama özelliğinde çok yetersiz ve yavaş.Haliyle bu durum sizi arayışlara sürüklüyor.Şimdi gelelim sizleri arayıştan kopyalama işlemindeki güçlüklerinizden kurtarmaya.

Bilgisayarınız Yavaş mı Kopyalıyor Çözümü Burada !

  • TeracCopy programı win xp/vista/7 işletim sisteminde kullanabileceğiniz bir program olup başlıca özellikleri şunlardır.
  • Kopyalama hızı işletim sisteminizden çok hızlıdır.
  • Kopyalama esnasında istediğiniz an durdurabilir veya birçok dosyayı aynı anda kopyalarken listede kopyalama sırası bir dosyaya geldiğinde programdaki Atla seçeneğini seçerek dosyanın kopyalanmasını kopyalama işlemini durdurmadan iptal edebilirsiniz.
  • Kopyalama işlemini iptal etmek istediğinizde İptal seçeneğini seçmeniz ya da direk çarpılamanız yeterlidir,Windows’taki gibi iptal deyip yarım saat beklemezsiniz.
  • Kopyalanan tüm dosyaları liste halinde görebilirsiniz.
  • Kopyalamanın bitiminde kopyalamanın kontrol edilmesi,bilgisayarınızın kapatılması,kopyalamanın bittiğine dair sesli uyarı gibi ek özellikleri de mevcuttur.

TeraCopy Programı demo ve pro sürüm olmak üzere iki çeşittir.Pro. sürümü almanıza hiç gerek yok arkadaşlar,çünkü demo sürümünden bir farkı yok ben kullandım bir süre.Demo sürümde kullanım için de herhangi bir zaman kısıtlaması yok.Programın boyutu küçük olup sisteminizde herhangi bir sorun yaratmamaktadır.


Keşfim olan Püf Noktalar:
Kes yapıştır işlemi yapmak yerine kopyalama işlemi yapınız kopyalama işleminde program daha hızlı adından da anlaşıldığı gibi.Kopyaladıktan sonra ana kaynaktaki dosyalarınızı silersiniz,kes yapıştır yapmış olursunuz.
Program uzun bir süre sonra eski verimliliğinde çalışmamakta,yavaşlamaktadır,bu durumda programı kaldırıp yeniden kurunuz tekrar eski hızına kavuştuğunu göreceksiniz.


"Bilgisayarınız Yavaş mı Kopyalıyor Çözümü Burada !" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir