Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

UltraSurf Full İndir

UltraSurf Full İndir
 UltraSurf ağır internet sansürü uygulayan ülkeler içinde kullanıcıların güvenli ve özgürce herhangi bir web sitelerini ziyaret sağlamak üzere tasarlanmış bir proxy hizmeti ve engellenmiş sitelere giriş programıdır. Ayrıca gerçek IP adresinizin gizliliğini korumak ve gizlemek içinde kullanabilirsiniz.

Yazılımı çalıştırdığınız anda kullanmak için Internet Explorer'ı otomatik olarak yapılandırır ve anonim tarama aktif olduğunu göstermek için masaüstünüzde bir kilit simgesi görüntüler.

Bağımsız bir uygulama olarak çalışır ve kurulum gerektirmez. UltraSurf çalışma sırasında sadece İE için gerekli ayarları yaptığı için Firefox ve diğer tarayıcı kullanıcıları için eklenti gerektirir. Kapatıldıktan sonra tarayıcı geçmişini ve cookileri temizler ve ardında hiç iz bırakmaz. Engellenmiş sitelere bağlanmak için yaptığı işlemler sırasında antivirüs yazılımınız uyarı verebilir.
Nisan 2013 tarihi itibarı ile 13.01 versiyonu duyrulan ve en güncel versiyonunu sitemizden indirebileceğiniz Ultrasurf, yeni versiyonu ile farklı tarayıcı destekleri ve bazı güvenlik geliştirmeleri sunuyor.
Son Sürüm : 13.01
Lisans :  Ücretsiz
Dosya Boyutu : 1.20 Mb
Dil : İngilizce
Sistem : Windows XP/Vista/7
Rar Şifresi: www.fulliindir.org

reklam


Google aramaları: UltraSurf Full İndir, UltraSurf, Full, İndir, tamindir, gezginlerindir, yasaklı sitelere giriş programı, 


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"UltraSurf Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir