Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Dropbox Full İndir

Dropbox Full İndir
 Dropbox size verdiği 2GB alana dosyalarınızı yükleyerek dosyalarınıza istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

Dropbox programı size 2GB ücretsiz alan verir ve 2GB dosya yükleyerek bu dosyalara şehir dışına çıktığınızda veya istediğiniz her yerden yüklediğiniz dosyalarınıza ulaşabilirsiniz
2GBlık bir ücretsiz depolama alanı yaratmanıza olanak tanıyan Dropbox sayesinde dosyalarınızı internet üzerinde de tutabilir ve gerektiği zaman indirebilirsiniz. Ayrıca Dropbox kullanan arkadaşlarınızla dosya paylaşımı yapmanızı da sağlayan yapısı sayesinde dosya paylaşmak için de kullanabilirsiniz.
Güvenle dosyalarınızı paylaşın.
Arkadaşlarınız ile fotoğraf paylaşımını güvenli bir şekilde yapmanıza olanak sağlar. Herşeyin otomatik olduğu gibi paylaşımları özelleştirmeniz de mümlün. Kimin görüp kimin görmesini istemediğini ayarlayabilirsiniz.
Dropbox son zamanlarda adını sıkça duyuran bir dosya platformudur. Dosyalarınızı depoladığınız flash disklerinizin en son gelişmiş hali diyebiliriz. 
Artık Flash Diski yanınızda taşımanıza gerek yok. Tek şart Dropbox uygulamasına kayıt olmak. Geçtiğimiz günlerde Dropbox'un pazarlama müdürü Anna Chiristina Douglas, kendi blogu üzerinde depolama hacminin genişleteceğini duyurmuştu. Aynı zamanda kapasite arttırmanın ücretsiz ve keyifli bir diğer yolu ise davet ettiğiniz her arkadaşınız için 250 MB depolama alanı kazanıyorsunuz.

Sonuç olarak Dropbox programı sayesinde dosyalarınıza aynı anda telefonunuzdan, bilgisayarınızda, tabletinizden ve diğer cihazlardan kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. İnternet bağlantısı gerektiren program bulut tabanlı olup ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Önemli! Dropbox 2 GBlık ücretsiz depolama alanının yanı sıra belirli bir ücrete 50 GB'lık bir depolama alanı da sunuyor.

Kurulum: Dropbox'ı indirip kurduktan sonra bir üyelik yaratmanız gerekiyor. Bu üyelikten sonra isterseniz program üretici adresinden senkronizasyon klasöründe tuttuğunuz dosyaları da görüntüleyebilir, paylaşabilir ve hatta silebilirsiniz
Lisans:
Ücretsiz (Freeware)
Dil Desteği:
IngilizceIngilizce
Son Sürüm:
2.3.20
Sistem:
Windows XP/Vista/7/8/
Dosya Boyutu:
33.66 MB
Üretici:
Ekleme Tarihi:


Google aramaları: Dropbox Full İndir, Dropbox, Full, İndir, dosya depolama siteleri, 


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Dropbox Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir