Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Euro Truck Simulator 2 Full İndir

ets2 full indir
Euro Truck Simulator 2 oyunu bildiğiniz gibi en güncel oyunlarımızın arasında yer alıyor ve SCS’nin kesinlikle şimdiye kadar yaptığı en iyi oyun olduğunu iddia edebiliriz. Çünkü oyunun içerisinde bir çok köklü değişiklik var bunların başında oyunun Türkçe olması geliyor. Araç alırken size “Hayırlı olsun.” Cümlesini görebiliyorsunuz eğer o oyun zaten başlı başına oynanması gereken bir oyundur. Oyunun diğer en büyük göze çarpan özelliği de biraz Hard Truck havası verilmeye çalışmış artık oyunda kendi taşıma şirketimizi de kurabiliyoruz. Biliyorsunuz ki daha öncesinde bu durum böyle değildi, sadece aracımız ile sürücülük yapıyorduk. Ancak artık şirket modu ile oyunun tadı tam olarak 2 kat artmış görünüyor. Grafikler ve sesler için zaten söylenecek bir şey yok en iyi grafiğe ve sese sahip tırcılık simülasyonu olduğunu söyleyebiliriz.

Minimum Sistem Gereksinimleri
Çift Çekirdekli 2,0 GHz İşlemci
256 MB Ekran Kartı
2 GB RAM
2 GB Harddisk Alanı
Önerilen Sistem Gereksinimleri
Çift Çekirdekli 3,0 GHz İşlemci
1 GB Ekran Kartı
4 GB RAM
2 GB Harddisk alanı

Google aramaları: EtS 2 Full Indir, EtS 2 Full Indir tek Link, EtS 2 Indir, EtS 2 Indir Gezginler, EuRo Truck SimuLator 2 Ful lIndir, EuRo Truck SimuLator 2 Full Indir Gezginler, EuRo Truck SimuLator 2 Full tek Link Indir, EuRo Truck SimuLator 2 Indir, EuRo Truck SimuLator 2 Indir Full, EuRo Truck SimuLator 2 Indir Full tek Link, EuRo Truck SimuLator 2 Indir Gezginler, EuRo Truck SimuLator 2 Indir tamindir, EuRo Truck SimuLator 2 Tek Link Indir


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Euro Truck Simulator 2 Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir