Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Yandex Browser Full İndir

Yandex Browser Full İndir
Yandex Browser yandex.com tarafından üretilen bir web tarayıcısı'dır. Yandex Browser chromium alt yapısını kullanmaktadır. Farklı farklı özellikleri içerisinde barındıran kullanışlı bir tarayıcıdır. Yandex Browser'da anında sayfa yükleme, sık kullanılan sayfalar, turbo modu gibi özellikler mevcuttur. Sade ve şık bir tasarıma sahiptir, tarayıcıyı yavaşlatan gereksiz özellikleri içerisinde barındırmamaktadır.

Yandex Browser, kullanıcılarına Yandexin hava durumu, trafik gibi hizmetlerinden bilgiler gösterebiliyor. Adres çubuğundaki akıllı motor özelliği yanlış yazılan site adreslerini dahi düzeltiyor ve yine aynı alanı arama motoru şeklinde kullanabiliyorsunuz.

Yandex Browser, Yandex'in güvenlik sistemi ile hızlı bir şekilde web sayfalarını inceler, bunun yanında download güvenliği için indirilen bütün dosyalar yine farklı bir Rus firması Kaspersky Antivirüs denetiminden geçer.

Lisans:                Ücretsiz
Dil Desteği:         Türkçe
İşletim Sistemi:   Windows (Tümü)
Dosya Boyutu:     334 KB
Üretici:                Yandex
Eklenme Tarihi:  25 Haziran 2013




Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Yandex Browser Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir