Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Google Chrome Full İndir

Google Chrome Full İndir



Google'ın merakla beklenen internet tarayıcısı sonunda çıktı. Google'a özel, sade ama kullanışlı tasarım ve özellikler bu tarayıcıda da ön plana çıkıyor.

Oldukça basit ve temiz bir arayüz ile karşımıza çıkan Google Chrome, internette daha hızlı, daha kolay ve daha güvenli gezinmeniz için tasarlanmış.

innDir.com olarak yaptığımız ilk incelemede gözümüze çarpan en önemli özelliklerden biri, tüm sekmelerin ayrı birer işlem olarak çalışması. Yani diğer tarayıcılardaki gibi bir sekmedeki sayfa çöktüğünde tüm tarayıcı çökmüyor sadece o sekme kapanıyor. 

Diğer bir güzel özelliği de arama kutusu ile adres kutusu aynı kutuda birleştirilmiş. Ayrıca adres çubuğuna yazmaya başladığınızda google size yazdığınız sözcükle ilgili önerilerini gösteriyor.

Google bu tarayıcıda kendi geliştirdiği bir tarayıcı motorunu kullanıyor. Firefox'un tarayıcı motoruna benzerlik gösteren bu motor daha hızlı bir sayfa gösterimi sağlıyor. Firefox gibi kurulduktan sonra flash player gibi eklentileri ayrıca kurmak gerekmiyor. 

Şu an için çok fazla ayar seçeneği bulunmuyor bu da belki en eksik yanı. Zaten halen deneme aşamasında olan bir uygulama. Ancak google'ın sadelik ve kullanışlılık mantığını beğenenler için denenmesi gereken ve bizce oldukça başarılı bir alternatif.

Lisans:                       Ücretsiz
Boyut:                        722 KB
Dil:                            Türkçe
Kısıtlama:                    Yok
İşletim Sistemi:            Windows XP/Vista/7/8


Virüs taramasından geçirilmiştir Virüs taramasından geçirildi


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Google Chrome Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir