Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

TeamViewer Full İndir

TeamViewer Full İndir

TeamViewer; kolay kullanımlı, kullanıcı dostu, özel ayar ve ekstra bilgi gerektirmeyen bir uzaktan yardım, dosya aktarımı, sunu paylaşımı, VPN bağlantısı programıdır.

TeamViewer Programı ile;





  • Uzaktan Yardım,
  • Karşılıklı Dosya Aktarımı,
  • Karşılıklı Sunu Anlatımı/Paylaşımı,
  • VPN Bağlantısı (Virtual Private Network/Sanal Özel Ağ)
    İşlemlerini üreticinin sağladığı ID numarası (oturum no) ve güvenli bağlantı ile http protokolü üzerinden kolayca yapabilirsiniz. VPN Bağlantısı hakkında geniş bilgiyi tanıtımımızın sonunda "VPN Nedir?" başlıklı bölümde bulabilirsiniz.

    Bilindiği gibi uzaktan yardım işlemi yaptıran birçok programı kullanmak için modeminizde port yönlendirmesi, ekstra birçok kullanım öncesi işlemi yapmanız gerektiğinden çoğu kullanıcı ya bu işlemleri bilmemekte veya yapamamakta ya da yanlış yapmaktadır.

    Fakat TeamViewer programında ekstra modem, güvenlik duvarı, güvenlik programı ayarı yapmadan, fazla uzmanlık gerektirmeden, karşı tarafa birçok sıkıcı işlem yaptırmadan sadece bir oturum numarası ve parola ile çok faydalı işler yapabilirsiniz.

  • Lisans:            Ücretsiz
    Dil Desteği:    Türkçe
    İşletim Sistemi:  Win8 / Win7 / Vista / WinXP / Win2000
    Üretici:  TeamViewer
    Virüs taramasından geçirildi





    Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

    "TeamViewer Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


    Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir