Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Neighbours From Hell 2 Full İndir

Neighbours From Hell 2 Full İndir

Komedi oyunları aslında pek bilindik oyunlar arasında değildir. Çünkü oyun severleri pek güldüremez ve çok fazla tercih edilmezler. Ancak bu kanı Neighbours From Hell 2 ile son bulacağa benziyor. Oyun da amacımız görevleri yerine getirerek ihtiyacımız olan skorları toplamak. Bu şekilde bir sonra ki göreve adım atmış oluyoruz. Yapmamız gereken görevler ise komşumuzu gözetlemek ve onu baştan çıkarmak, sinir etmek ve kızdırmak. Bunun için ise epey komik yollara başvurmanız gerekiyor. Ancak bu o kadar da kolay olmayacak. Önce komşunuzu gözetleyip neler yaptığını, ne zaman sinirlenip, nelerden hoşnut olmadığını öğrenmeniz gerekiyor. Bunları yapabilmek için de saklanmanız şart. Eğer yakalanırsanız oyun size 3 tane hak veriyor. O bölüm içinde haklarınızı doldurursanız ne yazık ki bölüme tekrar baştan başlamanız gerekiyor. Komik ve komik olduğu kadar da zevkli olan bu oyunumuz hemen hemen her sistemde sorunsuzca çalışabilmesi ise oyunun büyük bir avantajı gibi duruyor.

- İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP
- İşlemci: Pentium 300MHz Processor
- Ram: 128 MB
- Sabit Disk: 310 MB
- Ekran: 8MB 3D Destekli


Google aramaları: Neighbours From Hell 2 Full İndir, fulliindir, tamindir, Neighbours, From, Hell 2,Neighbours From, Hell 2 Full İndir,


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Neighbours From Hell 2 Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir