Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

PhotoScape Full İndir


Fotoğrafçılığın her geçen gün arttığı ülkemizde, PhotoScape sayesinde bu fotoğrafları düzenlemek için saatlerinizi harcamanıza gerek kalmayacak. Çünkü PhotoScape programının içinde barındırdığı araçlar sayesinde, fotoğraflarınızı isteğinize göre, kolay ve hızlı bir biçimde düzenleyebileceğiniz . Üstelik, piyasadaki ücretli uygulamaları geride bırakabilecek kapasitedeki bu program, tamamen ücretsiz bir yazılımdır ve aşağıda bulunan linkten indirip, kolay kurulum sihirbazı ile bilgisayarınıza kurup, keyfini sürmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca PhotoScape, sadece fotoğraf düzenlemekle kalmıyor , isterseniz fotoğraflarınızdan slayt hazırlayabilir , isterseniz fotoğraflarınızı birleştirebilir, isterseniz bir fotoğrafınızı Facebook profil fotoğrafı olarak dizayn edebilir ,isterseniz ise hareketli resimler veya kendi adınıza logolar tasarlayabilirsiniz. Üstelik, tüm bunları ücretsiz bir şekilde hemde geliştirilmiş arayüzü sayesinde kolaylıkla yapabilirsiniz.

PhotoScape indirmek için tıklayın.


Google aramaları: PhotoScape Full İndir, PhotoScape, Full, İndir, PhotoScape, Full İndir, resim düzenleme programı, indir, tam indir, 


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"PhotoScape Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir