Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Internet Explorer 10 Full İndir

Internet Explorer 10 dünya çapında en çok kullanılan internet tarayıcılarından bir tanesidir. Dünya genelinde bu kadar yayıngın kullanılmasının nedeni ise sade bir arayüze sahip olması ve bu sadeliğin sonucu olarak son derece hızlı bir browser olması diyebiliriz. Internet Explorer 10’a yeni özellikler eklenerek daha fazla kullanıcı kitlesi artırmak planmış gibi gözülüyor. Mezkezli tarama ve site pingleme ile internet sitelerinizi ön plana çıkaracak özellikler olarak gönürken, HTML 5 ve GT5 teknolojilerini destekleyen tarayıcı  ayrıca yeni güncellemesinde grafiklerede oldukça önem vermiş gibi görünüyor. Eski sürümlerinde olan sıkıcı ve mat tonlar yerini açık ve parlak olanlara bırakarak daha iç açıcı ve ferah bir görünüm kazanılmış. Ayrıca HTML ve CSS3’ü destekleyen tarayıcıyı özellikle grafiğe önem veren kullanıcıların gözdesi durumuna geldi. Tüm bu özelliklerle donatılı internet tarayıcısının Windows 8’in varsayılan tarayıcısı yapılması ise bir yandanda Internet Explorer 10’a ne kadar değer verildiğinide gösteriyor.

32-Bit (34.1 MB) İndirmek için buraya tıklayın.
64-Bit (54.5 MB) İndirmek için buraya tıklayın.


Google aramaları: Internet Explorer 10 Full İndir, Internet Explorer10, Full, İndir, Internet Explorer, 10, Full İndir, Internet, Explorer 10, Full, İndir,


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Internet Explorer 10 Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir