Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Ücretsiz Twitter Takipci Kasma Scripti

Merhaba Arkadaşlar

Twitter Takipçi Kasma Scripti

Twitter takipçi scripti arayanlara 1e1 dir.Aslında piyasadaki scriptlerden biraz özelliksiz ama genede iş görür bir scripttir.
Twando ücretsiz büyük bir php , mysql , twitter api’leriyle kodlanmış scripttir.Otomatik takip sistemi ve unfollow sistemi ile bir çok takipçiler kazanabilirsiniz.

Nasıl Kurulur?


Scripti alt bölümden indirin.Hostunuzdan 1 adet Mysql Veritabanı açın.inc/config-sample.php dosyasını düzenlememiz gerekmekdedir notepad vs diger yardımcı programlarıyla açın.Database credentials yazısının altındaki DB yerlerine azonce mysql açtıgınız bilgileri yazın.Login credentials bu alana ise panel şifresini yazın kullanıcı adıyla.En alta inip BASE_LINK_URL yazan yere scriptin kurulu oldugu urlyi yazın.Daha Sonra Kaydedip Çıkın.Herşeyi Hazırladıgımıza Göre sıra kurulumda.www.siteadresi.com/install_tables.php Yazarak kurulum bitmiştir.

Nasıl Kullanılır?


Sitemize Giriyoruz.inc/config-sample.php dosyasına yazdıgımız k.adı ve şifreyi yazıp giriyoruz.Giriş yaptıkdan sonra Sign in with twitter yazısına tıklayın.Twitter uygulamasına izin verdiyseniz sizi panel gibi bir yere yonlendircektir.Orda twitter hesabınızı gorursunuz.Ordaki gözüken profilinizin sagında Follow butonuna tıklayın.Açılan pencerede Search to Follow sekmesine gelin.Search term: aranacak kelimeyi yazın.Search now butonuna tıklayın.Altta sonuçlar çıkıcak Select All yapıp seçtikden sonra en altta Follow Selected Users butonuna tıklıyoruz.

Mantıgı Nedir?


Twitter da sizin günlük 1.000 takip etme hakkınız var.Örnek 2 gün boyunca 2.000 kişiyi takip ederseniz ortalama 500 takipçiniz olur.Hepsi gerçekdek takipçilerdir.


İNDİRME ALANI

RAR PASS ; wmuzmani.blogspot.com




X
İNDİRME LİNKİ HATALIYSA LÜTFEN ALTTAKİ BLOGU ZIYARET EDEREK SCRIPTI ORDA ARAYIN!!

"Ücretsiz Twitter Takipci Kasma Scripti " Adlı Yazı İcin 4 Yorum:

  1. www.ahmetozalp.net den alıntıdır.!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bunu ahmet adında bir arkadaştan almadım alıntı adresi websultan'dır.

      Sil
  2. Please reupload files

    YanıtlaSil


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir