Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

WordPress İletişim Formu Eklentileri

WordPress İletişim Formu Eklentileri
WordPress İletişim Formu ve Formları Eklentilerini Bu Makalemizde Paylaşıyoruz. WordPress iletişim formu eklentileri'ni eklenti isimlerinde bulunan linki tıklayarak indirebilirsiniz. 7 Adet bulunan wordpress iletişim formu eklentileri aşağıda listelenmiştir. İyi kullanmalar.
[Önerilen !! ] Contact Form 7: Oldukça kullanışlı ve basit olan bu eklentiyle çok kısa sürede formlar hazırlayabilirsiniz. Hazırladağınız formlar AJAX, CAPTCHA ve Akismet spam filtresi destekli olabilir.
Contact Form 7 Widget: Yan menülerde(sidebar) Contact Form 7 eklentisini kullanarak oluşturduğunuz formları gösterebilmenizi sağlar. Çalışması için Contact Form 7 eklentisi yüklü olmalıdır.
Contact Form Captcha: Oldukça basit bir form eklentisi.. Eklentiyi yükledikten sonra ayarlar kısmından mail adresinizi girin ve formun gözükmesini istediğiniz sayfada ya da yazıda <!–contact form–> kodunu ekleyin. CAPTCHA korumalı formunuz bu kadar kolay bir şekilde hazırlanacaktır.
Fast and Secure Contact Form: 3 adımda kurulabilen iletişim formu eklentisi… CAPTCHA ve Akismet desteği bulunuyor.
WP Flex Contact Form: Flash ile yapılmış bir iletişim formu eklentisi.
Easy Contact: Kolay kullanımlı XHTML tabanlı iletişim formu eklentisi.. [easy-contact] kodunu istediğiniz sayfaya ya da yazıya ekleyerek formu kullanabilirsiniz.
MM Forms: Formu dolduran kişiye teşekkür mesajı göndermek gibi ekstra özellikleri olan kolay kullanımlı iletişim formu eklentisi.

"WordPress İletişim Formu Eklentileri" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir