Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Sven Oster Bomwollen Full İndir

 Eminiz daha önce böyle bir oyun oynamamışsınızdır. Amacınız çoban ve köteğine yakalanmadan olabildiğince çok koyun ile ilişkiye girmek. Bunları yaparken etrafta bulunan göletler sizin işinize yarayacak. Göletlerin içine atlayarak başka yerden çıkabilir ve köpekten kaçmak için zaman elde edebilirsiniz. Her koyunla ilişkiye girdikten sonra koyunlar azalıyor. Ve bölgede koyun kalmadığı zaman ise bir üst seviyeye geçebiliyorsunuz. Her seviyede daha fazla zorluklar çıkıyor. Ve 10. seviyeye geldiğinizde ise çobanın köpek sayısı ikiye çıkıyor ve koyun sayısı hiçte azımsanmayacak kadar artıyor. Arkadan gelen hoş bir müzik ile zaman geçirmek için gayet güzel bir oyun. Başlangıçta size verilen 3 canı da bitirirseniz oyun bitiyor ve ilk bölümden tekrar başlıyorsunuz.
- İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP
- İşlemci: Pentium II 400 Mhz
- Ram: 64 MB
- Sabit Disk: 300 MB
- Ekran: 16 MB 3D onboard

Google aramaları: Sven Oster Bomwollen Serisi 1 - 2 (+18), Sven Oster Bomwollen Serisi 1 - 2, Sven Oster, Bomwollen, Serisi, fulliindir, fullindir, tamindir, gezginlerindir, teklink indir,


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Sven Oster Bomwollen Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir