Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

BearShare Full İndir

BearShare Full İndir
BearShare müzik indirme aracı olarak bilinir.Ancak biraz detaylara girince müzik indirmekle kalmadığı bunun yanında çok daha farklı özelliklere sahip olduğu görülür.

BearShare ile dosyaları paylaşırken ve indirirken aynı anda müzik dinlenebilen, film izlenebilen, mesajlaşmak için kullanılabilecek tıpkı bir sohbet programıdır. İstenilen dosyayı Media Player ile izleyebilir. Dosya paylaşımı yapmak için üye olmak gerekmektedir.Üyelik tamamen ücretsizdir. Kurulum dosyası reklam ile gelmektedir.Ancak kurulum aşamasında reklamı kaldırmak mümkündür.

Reklamı kaldırmak için kurulum aşamasında özel kurulum seçeneğini seçip kutulardaki işaretleri kaldırıp devam edilirse reklam yazılımları yüklenmeden kurulum gerçekleşir.Program ile yasadışı olmayan tüm dosyalar indirilebilir ve paylaşılabilir.BearShare programının bir sosyal paylaşım sitesinden(facebook,twitter gibi) tek eksikliği siteye yüklü olmamakla beraber sosyal paylaşım sitesinden iyi özellikleri bulunmaktadır.

Programın Genel Özellikleri:
-temiz kurulum
-sade arayüz
-zararlı yazılımlara karşı ebeveyn koruması
-otomatik virüs,solucan,truva atı vs. koruması

www.fulliindir.org 'den bearshare indirebilirsiniz..



Google aramaları: BearShare Full İndir, BearShare, Full, İndir, müzik indirme aracı, müzik indirme programı, 


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"BearShare Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir