Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Skype Full İndir

Skype Full İndir

Skype nedir?

Skype uzaktakileri yakınlaştırır. Skype’ın anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü çağrı özellikleri sayesinde, nerede olurlarsa olsunlar değer verdiğiniz kişilerle deneyimlerinizi kolayca paylaşabilirsiniz.
Başınıza gelen bir olayı anlatmak, doğum günlerini kutlamak,  dil öğrenmek, toplantı düzenlemek ve iş arkadaşlarınızla ortak çalışmak gibi her gün başkalarıyla birlikte yaptığınız şeyleri Skype üzerinden yapabilirsiniz. Skype'ı, hangisi sizin için daha uygunsa, telefonunuzda, bilgisayarınızda ya da Skype özellikli bir televizyonda kullanabilirsiniz. Skype'ta, uygulamayı kullanan diğer kişilerle konuşmak onları görmek ve anlık mesajlarla görüşmek ücretsizdir. Skype'ın en son sürümünde görüntülü grup çağrısı özelliğini de deneyebilirsiniz.
Düşük bir ücret ödediğiniz takdirde daha fazlasını, daha farklı yollarla, daha çok kişiyle yapabilirsiniz. Örneğin telefon numaralarını arayabilir, WiFi ağlara erişebilir ya da SMS gönderebilirsiniz. Bunun için kullandığınız kadarını ödeyebilir ya da bir abonelik satın alabilirsiniz, hangisini tercih ederseniz. İş dünyasında ise gereken işlerin yapılması için tüm çalışan, iş ortağı ve müşteri ekosistemini bir araya getirmek anlamına gelir. Arkadaşlarınızı, ailenizi ve iş arkadaşlarınızı ekleyip Skype'ı kullanmaya bugün başlayın. Onları bulmanız hiç zor olmayacak çünkü yüz milyonlarca kişi farklı işleri birlikte yapmak için Skype'ı kullanıyor.



Lisans:                      Freeware/Ücretsiz
Boyut:                       29.3 MB
Arayüz:                     Türkçe
Sistem:                     Windows XP / Vista / Windows7 / Windows8
Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Skype Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir