Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

S2: Son silah indir

S2: Son silah indir
Son zamanların başarılı MMOFPS oyunu s2 son silah son zamanlarda kısa zaman zarfında büyük kullanıcı kitlesine sahip oldu. S2 adlıoyun (Son Silah) Sudden Attack ismiyle başka ülkelerde biliniyordu.Ülkemizin en başarılı şirketlerinden biri olan Joygame oyunu ülkemizin kullanıcılarına sundu.

Üstelik S2 Son Silah'ı ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.Eski dede oyunlarını bırakmanın tam zamanı ! Bir çok karakter yelpazesine sahip olan Son Silah profesyoneller ve amatörler için ideal bir oyun.Eğer yeteneğe sahip değilsen bu oyunda çok zorlanacaksın.Binlerce sunucu ve kullanıcıya sahip oyuna katılmanın tam zamanı !

Oyun içerisinde uzman yöneticiler ve profesyonel kullanıcıların oluşturduğu , sunduğu etkinlikler oyuna her gün renk katıyor.Aynı zamanda oyun her zaman güncel kalıyor.Joygame güvencesindeki S2 Son Silah sizleri bağımlısı yapacak.Üstelik en üst rütbeye sahip olarak uluslararası oyun turnuvasında bizleri temsi edebilirsin.


Google aramaları: S2, Son, silah, indir, S2: Son silah indir, silah oyunu, silah oyunu indir, MMOFPS, joygame, full, full indir



"S2: Son silah indir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir