Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Daemon Tools Full İndir

Daemon Tools Full İndir


 Merhaba sayın Fullindir.org takipçileri :) Sıradaki programımız Daemon Tools. İso, Bin, Mdf gibi dosyaları kolayca açmanızı ve sorunsuz yüklemenizi sağlar. Mesela bir oyun indirdiğinizi hayal edin.Ancak iso uzantılı, nasıl açılacak şimdi bu ? fulliindir.org 'a girip Deamon tools indiriyoruz.Daha sonra program aracılığıyla açıyoruz.Ve bilgisayarda cd olmasa bile yüklememizi kolayca yapma şansını yakalıyoruz.Bu işe yarıyor işte Deamon Tools.

Sanal disk olarak görmeniz gerek bunu.Çünkü cd ile yüklenen oyunları cd/dvd olmadan yüklemenizi sağlıyor.Bir bakıma göz boyama gibi birşey.Ancak torrent oyunları için en gerekli programdır.Küçük boyutlardaki iso dosyalarını yükleyince büyüyecektir boyutu.Yani torrent sitelerinden indirdiğinizde 1 gb boyutunda olmasına bakmayın.Bir anda Deamon Tools ile yükleyince 4-5 gb olabilir.Boyutu küçük ve şirin bir program olan DT herkese yardımcı bir programdır.Genellikle oyuncular için birebirdir.
Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği:  Türkçe 
İşletim Sistemi: Win7/Vista/WinXP
Üretici:  Disc Soft




Google aramaları: Daemon Tools Full İndir, Daemon, Tools, Full, İndir, Daemon Tools, Full İndir,


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

"Daemon Tools Full İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir