Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Counter Strike 1.5 İndir

Counter Strike 1.5 İndir
Tüm bilgisayar oyunları severlerini eğer bir masaya toplarsanız ve herkesin bildiği bir aksiyon oyununu söylemesini isterseniz en çok cevabın Counter Strike 1.5 çıkacağını biliyor musunuz?  Counter Strike yılların eskimeyen oyunu, bizleri kimi zaman ekranın başına saatlerce internet kafede kimi zamansa evlerimizde sıcak yaz günlerinde sabahlara kadar bilgisayara mahkum etti.
Peki, bu durumdan şikayetçi olduk mu kesinlikle hayır! Basit bir mantığı olması ve bunun yanı sıra basit bir grafiğe sahip olmasına rağmen yine Counter Strike her oyuncunun kalbinde taht kurmuş olan oyunların arasındadır. Bugün bile günümüzde hala birçok kişinin Counter Strike 1.5 indirerek online oyunlara katıldığı ve burada binlerce insan ile online olarak oynadığını görebilmek mümkün.

Eğer hem aksiyon hem de aynı zaman da işimiz nostalji diyorsanız aklınıza ilk gelmesi gereken isim Counter Strike olmalıdır. Valve tarafından meydana getirilmiş olan oyunu bu gün bile hala oynayan global olarak binlerce insana ulaşabilmeniz ve bu insanlar ile maç düzenleyebilmeniz mümkündür.



Google aramaları: Counter Strike 1.5 İndir, Counter Strike, İndir, Counter, Strike, Full İndir, full, indir, cs 1.5, 



"Counter Strike 1.5 İndir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir