Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Counter Strike 1.6 full indir

 Counter Strike 1.6 full indir


Oyun Açıklaması: CS bu defada 1.6 ile karşınızda.Yıllardır bilgisayarda oynadığınız Counter Strike 1.6 versiyonunda gelen özellikler ile oyunda daha etkin olacaksınız. Ücretsiz olarak temin edeceğiniz oyun ile asker ve teroristlerden birini seçip savaş içerisine giriyorsunuz. Amacınız sevilen silahlarla düşmanları öldürüp savaşı kazanmak. Bu etkileyici anların içinde kendinize yer bulmak için çok beklemeyin.

Yine takımlar halinde savaşıyorsunuz oyunda.Online oyun oynamanın zevki gelişen Adsl teknolojisi ve internet hızı ile artıyor.Online oyun oynayabileceğiniz bir çok server da mevcut.Diğer oyuncu yada oyundaki anlamıyla savaşçılarla kıyasıya rekabet edebilirsiniz.Oyun motoru daha da geliştirilerek oynama zevki artmış.Değişik mod ve haritalarla oyuna renk gelmiş.Aksiyon oyunu sevenlerin tam istediği tarzdan bir oyun haline gelmiş.

Oyunu oynarken ekran ayarları ile sakın oynamayın.Ekranın en ideal grafik ayarı : 1024*768dir, grafiklerinizi buna göre ayarlayın.CS 1.6 sürümü ile daha hoş görüntülerle piyasaya sürülmüş.Bu kaliteli grafikler de oyunun oynanışına direk yansıyor ve daha hoş bir oyuncu deneyimi oluşturuyor.

İşlemci : Pentium 3 800 Mh
İşletim Sistemi : Windows Xp / Vista / 7
Ram : 128 Mb
Ekran Kartı : 32 Mb
Boş alan : 500 Mb
Klavye ve mouse
Multiplayer oynamak için internet bağlantısı
http://goo.gl/8MQf4





Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..



counter strike, 1.6 full indir, counter strike 1.6 full indir, ful indir, cs indir

" Counter Strike 1.6 full indir" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir