Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Vine, Android Uygulaması Üzerinde Çalışıyor


Twitter’ın 6 saniyelik popüler video paylaşım uygulaması Vine için 6 kişilik bir iş ilanı ortaya çıktı. İlanın içerisinde ise birde Android yazılımcısı arandığı yer alıyor.

Twitter‘ın 6 saniyelik popüler video paylaşım uygulaması Vine için 6 kişilik bir iş ilanı ortaya çıktı. İlanın içerisinde ise birde Android yazılımcısı arandığı yer alıyor.
Yaklaşık 1 aydır iOS platformunda yer alan Vine uygulaması, bilindiği üzere Twitter‘ın 6 saniyelik videoların paylaşıldığı bir sosyal mecrası. Uygulama iOS için piyasaya çıktıktan sonra, ne zaman Android versiyonu çıkacak soruları yankılanmaya başlamıştı ki, uygulamanın kurucularındanColin Kroll bu olaya son noktayı koydu.
vine kroll Vine, Android Uygulaması Üzerinde Çalışıyor
Kroll, attığı bir Tweet ile Vine ekibine yeni üyeler katmak istediklerini ve isteyenlerin başvuruda bulunabilmesi için Vine ilan sayfasına giden bir link paylaştı. Linke gidildiği zaman 6 kişilik bir iş ilanı ile karşılaşılırken aralarında Android yazılımcısının da arandığı ilan görüldü. Bu ilan ile de Vine uygulaması Android pazarına da giriş yapacağını duyurmuş oldu.
Vine ekibinde şuan 3 kişi bulunuyor ve ekibe gelecek 6 yeni kişi ile uygulama giderek daha da büyüyecek. Artık Android cihazlara da giriş yapacak olan Vine uygulaması için henüz bir tarih söylemek mümkün değil ancak bu süre çok uzun sürmeyecektir.

"Vine, Android Uygulaması Üzerinde Çalışıyor" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir