Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Konuk Yazar Olun ♥


*Konuk Yazar Olun
Sizlerde WebKankam Blogunda : İnternet, PC, Teknoloji, Web, Bookmark, Tavsiye Bilgiler, İp uçları, Püf noktaları, Yazılım ve Donamım konularında yazılarınızı veya tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.

Böylece Paylaşımlarınız Daha Çok Kişiye Ulaşabilir Yada İstediğiniz Zaman Ulaşabileceğiniz Web Üzerinde Bir Alanda Tutulabilir, Konunun Uzmanları Tarafından Değerlendirilebilir Ayrıca Kaynak Göstererek de Sitenizin Yada İstediğiniz Sitenin Tanıtımını Yapabilirsiniz.

Bunun İçin Yapmanız Gereken Tek Şey Yorum Bölümünden Yazınızı Göndermek

NOT: Paylaşımlar Denendikten ve İşe Yaradığı Onaylandıktan Sonra Anasayfa da Yazar İmzasıyla ve Kaynak Linki ile Yayınlanır. Yayınlanan Her Paylaşım İçin Reklam Alanında Ücretsiz 1 Hafta İstediği Site Yada Ürünün Tanıtımı Hediye Edilir.

*Sitenizi Yada Kişisel Blogunuzu Tanıtın
Tavsiye Ettiğiniz Siteleri Yada Kişisel Blogunuzu Tanıtabilirsiniz...


Kişisel Blogunuzu (Sitenizi) Tanıtın *
Site Adı :
Site İçeriği :
Kuruluş Yılı :
Site Domaini :
Açıklama :
Kısımlarını Doldurarak Kişisel Blogunuzu Bu Sayfa Altında Yorum Kısmında Tanıtabilirsiniz.

NOT: Yetişkin Yada Yasak Oluşturacak Siteler, Partizan, Ayrılıkçı, Antihumanist, Sadece Satış ve Reklam İçerikli Siteler Buna Dahil Değildir. Tanıtılması İstenen Web Adresi Ziyaretçilerine Karşılıksız Fayda Sağlamak Zorundadır.
Buradaki Amacım Bir Site Ekleme Blogu Oluşturmak Değildir, Buradaki Asıl Amaç Bilgiyi Paylaşan ve Karşılığında Hiç Bir Şey Beklemeyen Masterlere Yardımcı Olmaktır. Yorumlar Dofollow Şeklinde Yorum Bırakan Siteye Link Olarak Katkı Sağlayacak Şekilde Ayarlanmıştır...




"Konuk Yazar Olun ♥" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir