Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Zevklere Uygun En Güzel Facebook Profil Kapak Resimleri!




Madem Facebook ile bu kadar içeçeyiz, o halde Facebook‘un timeline yani türkçe çevirisi ile zaman tünelini uygulamaya sokması ile birlikte profillerimiz için önemli bir konuma gelen ve profillerimizi canlandıran, farklı bir hava katan Facebook zaman tüneli kapak resimlerini sizlerle paylaşalım dedik.

Öncelikle tüm internetteki binlerce profil resimlerini araştırdık. Bunlar arasından en beğendiğim tam 54 tane her zevke uygun olabilecek farklı türlerde profil resmini bir araya getirdim. Açıkçası reklamlı profil resimleri benim hiç hoşuma gitmiyor. Yani profilinizde bir sitenin adı reklam gibi gözükmesi hoş olmuyor. Sizler de öyle düşünüyorsunuzdur diye elimden geldiğince reklamsız olan resimlerden en güzellerini derlemeye çalıştım. Reklamı çok belli olmayan, hoşuma gittiği için koyduğum sadece birkaç tane var. Bu 54 taneden birkaç tane örnek en üstteki resimde bulunuyor.
Aşağıda 30 + 24 tane olmak üzere iki farklı part halinde ekledim. İsterseniz sadece bir tanesini indirebilir veya ikisini birden inceleyebilirsiniz. Eminim ki içlerinden beğendikleriniz çıkacaktır.

Part 1 (30 Adet) : http://weblopedi.net/dosyalar/facebo...esimleri-1.zip

Part 2 (24 Adet) : http://weblopedi.net/dosyalar/facebo...esimleri-2.zip

"Zevklere Uygun En Güzel Facebook Profil Kapak Resimleri!" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir