Sitemizde 18 Kategoride Toplam 51 Yazı, Bu Yazılara Yazılmıs Toplam 132 Yorum Bulunmaktadır.

Blogger Ile Blog Yazarak Para Kazanma

Blogger Ile Blog Yazarak Para Kazanma



Yazı yazmak konusunda başarılı , herhangi bir konuda yeterince tecrübeye sahip ve yazarken zevkli vakit geçirebiliyorsanız para kazanmak için ilk adımı atmaya ne dersiniz ? 

WordPress , Blogger gibi blog tabanlı hazır sistemler en başarılı blog sistemleridir. Özellikle blogger hosting bakımından ucuz olmasıyla , yani sunucuyla bağlantısının hem hiç kesilmeyip ( google sunucusu olduğundan ) hemde hosting ücreti gibi bir dertten kurtulunup daha çok blog yazmaya meyilli bir potansiyele sahip olduğu için değerlendirilebilir bir blog sistemi haline geliyor.

Aslında bakarsanız bu işe yeni başlayanlar için belkide en önemlisi blogger ile başlamaları. Şöyle düşünelim ; İnternette binlerce blog var. Arama motorlarına herhangi bir bilgi , aradığımız bir sonucu yazdığımızda rahatlıkla arama motorlarında üst sıralarda hemen bulabiliyoruz. Ve binlerce sonuç oluyor bu aramalarımızda.

Bir altyapıda , Google’de üst sıralara çıkmanın yollarının backlink , pagerank , domain ve özgünlük gibi unsurların olduğunu biliyorsak ilk önce blogspot domainimizi alırken başlamalıyız bu işe. Piyasada Google’de tam indexlenmemiş , düzgün hizmet vermeyen veyahut İnternette henüz yayılmamış bir konuda uzman ve bilgi sahibiyseniz internetten arayanlar için en üstlerde çıkabilirsiniz. En üstlerde çıkmak demek sizin için para akışı , emeğinizin karşılığı ve bunların ikisinin toplamında sizin emeklerinizin karşılığını almanızla daha çok yazı yazmanız demektir.




Burada belkide en önemli etkenlerden yine birisi blogu özgün tutmaktır , yani başka yerlerden yazı almak , başka yerlerden özenerek yazmayı tespit etme konusunda Google’nin algoritmasını düşünürsek sağlam çalışmaları vardır. Google’de üst sıralarda çıkmak istiyorsak bol bol gerekli konu başlığı ile ilgili anahtar kelimeleri geçirtip , etiketlerimizi verip , gerekli link bağıntılarımızı verip işlemlerimizi tamamlayarak üst sıralarda çıkmak mümkündür.

Eğer bu kademeleri tamamladıysanız SosyoSultan >> İnternetten Para Kazanmak bölümünde diğer sayfaları , makaleleri de inceleyerek para kazanmak konusunda daha detaylı açıklamalar bulabilirsiniz.

"Blogger Ile Blog Yazarak Para Kazanma" Adlı Yazı İcin 0 Yorum:


Copyright 2013 | full indir - full oyun indir - full film indir - full program indir - tarayıcı indir